Matchmaking

Sammen står I stærkest

Investor matchmaking

Som investor har du måske erfaret at du investerer i mere end en god ide. Du investerer i ligeså høj grad i mennesket eller menneskerne bag ideen.  Når du som investor vil investere i en startup, så er det yderst effektivt at anvende talentprofiler til at få indsigt i de menneskelige talenter, som startup’en besidder. Med en talentprofil fra Protalent kan vi hjælpe dig med at finde iværksættere, som ikke kun har ideen, de har også det der skal for at skabe en succesfuld virksomhed. På den måde er chancen for at opnå et godt match mellem investor og iværksætter større.

Har du et startup? Og vil du gerne have investorer med om bord? så gør dig attraktiv overfor investorerne.

Investorerne investerer ikke i din ide, de investerer i dig som menneske. Tror de ikke på dig, så tør de heller ikke at investere i din virksomhed.

Det handler derfor i stor grad om at vise og overbevise dem om, at du kan føre din ide helt til tops og skabe en succesfuld virksomhed.

Før dine investorer er klar til at investere deres penge i dig og din virksomhed, skal de kunne forstå dig og din ide.

Med en talentprofil af dig eller dit team, kan du dokumentere virksomhedens styrker og potentialer. Du giver investorerne indsigt i, hvem I er som mennesker og hvilke talenter I har, udover jeres CV og uddannelser. I viser, at I ved, at der skal mere til end en god ide, og I er ikke bange for at vise, at I har det som skal til for at skabe en succes.

Ved at koble en talentprofil af dig og dit team sammen med din ide, forretningsplan og strategi, kan du begynde at skabe en 360 graders analyse af din virksomhed.

Ved at få udarbejdet en talentprofil viser I overfor investorerne, at I vil jeres virksomhed, og at I har det, der skal til, samt at I gerne vil give investorerne samme viden og indsigt.

Det er værd at nævne, at Vækstfonden anvender samme talentprofil ved udlån på over 10 mio. kr.

”DEN ENESTE FÆLLESNÆVNER MELLEM SUCCESFULDE MENNESKER, ER EVNEN TIL AT AKTIVERE DERES TALENTER.”

STUDIE AF SUCCES, MARCUS BUCKINGHAM, 2005

Bestyrelsesprofil

Overvejer du at etablere en bestyrelse i din startup?

Har du tænkt over hvilken forskel, de kan gøre for lige netop din virksomhed?

Alt for mange undervurderer vigtigheden af en professionel bestyrelse.  Undersøgelser viser at virksomheder, som tidligt etablerer en professionel bestyrelse, har en langt højere vækst efter 3 år.

Bestyrelsen fungerer som sparringspartner din virksomhed. Den bidrager med kompetencer, strategiske beslutninger, mål og visioner.

Når man sammensætter sin bestyrelse, er det vigtigste have fokus på, hvad virksomheden aktuelt har brug for.

En bestyrelse er tidsbegrænset. Medlemmerne bør ikke sidde for evigt. Det vil gavne virksomhedens vækst, at bestyrelsen ved behov tilpasses med de kompetencer, som virksomheden aktuelt har brug for, set i forhold til virksomhedens aktuelle udviklingsbehov eller skaleringsstrategi.

Bestyrelsen har til formål at tilføre kompetencer, sparre med direktøren og at være ubetinget loyal overfor virksomheden.

Ved at anvende bestyrelsestalentprofiler under sammensætningen af bestyrelsen, får du styrket din virksomheds strategiske ledelse. Endvidere vil du hele tiden have indsigt i diversiteten, som sikrer at bestyrelsen skaber resultater for virksomhedens bedste.

Ved at få udarbejdet en bestyrelsesprofil hos Protalent hjælper vi dig og din virksomhed med at indsætte den rette bestyrelse eller med at finde bestyrelsesmedlemmer, som passer ind i bestyrelsen.

Vi udarbejder talentprofiler og giver dig konkrete værktøjer til det strategiske samarbejde.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.