STRATEGIUDVIKLING

Hos ProTalent arbejder vi strategisk med udvikling og optimering af din virksomhed som en helhed.

Vi sørger for at din virksomhed er på forkant med markedets udvikling

Vi arbejder med forretningsudvikling og udarbejdelse af strategier, så din virksomhed er på forkant med markedets udvikling og ikke hele tiden skal skifte kurs eller være på bagkant. 

En strategi bliver kun effektiv hvis den bliver implementeret og forankret i virksomheden. Alle i virksomheden skal kende strategien, så alle arbejder i samme retning. Strategien skal knyttes til medarbejderne, og medarbejderne skal knyttes til strategien.

Du kan læse mere her på siden om hvordan vi arbejder med strategiudvikling eller booke en samtale, hvor du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe den bedste strategi for din virksomhed.

SKaB økonomisk succes for din virksomhed med en strategi som fælles platform

Alt for mange virksomheder holder strategien på direktionsgangen eller har den liggende i en skuffe, hvor den en gang om året kommer frem, bliver opdateret på et ledermøde og bliver lagt tilbage i skuffen igen. 

Strategien skal have liv, den skal ud blandt medarbejderne, det er nemlig også dem som sikrer at virksomheden bliver forankret og at virksomheden kommer i mål med de defineret strategier.

En struktureret strategi, som er godt implementeret i alle dele af virksomheden, er ledelsens og medarbejdernes styreredskab i hverdagen, vi arbejder alle mod det samme.

Med en strategi som fælles platform skaber du økonomisk succes for din virksomhed.

I Protalent arbejder vi med to redskaber til strategiudarbejdelse, vi anvender Business Model Canvas og Make My Strategy.

Hvad er Business Model Canvas?

Business Model Canvas er en visuel skabelon til forretningsmodeller, udviklet af Alexander Ostrwalder og Yves Pigneur i 2005

Modellen består af en række byggesten som er indbyrdes afhængige har indflydelse på hinanden. Du kan anvende Business Model Canvas som et strategiværktøj, hvor erfaringer, analyseresultater og data kan dokumenteres. Business Model Canvas sikrer struktur og fremdrift i udviklingen af din virksomhed.

 

rekruttering protalent

Hvad er MakeMyStrategy?

 

MakeMyStrategy er udviklet af Sanne Markwall, som er tech iværksætter og strategiekspert. Sanne Markwall er medskaber og tidligere administrerende direktør af det anerkendte strategihus “Vinderstrategi A/S”, der har stået bag mange store strategiprocesser. Med mere end 20 års erfaring i at udvikle virksomheder og nytænke services har Sanne Markwall udviklet et effektivt værktøj til at planlægge og strukturere virksomhedsstrategier. 

PROTALENT HJÆLPER DIG MED AT FÅ MERE UD AF DIT STRATEGIARBEJDE MED MAKEMYSTRATEGY

MakeMyStrategy sikrer en digital facilitering af strategi-arbejdet. Det er et online værktøj som gemmes i skyen. Det betyder at du altid kan tilgå dine strategiplaner lige meget hvor du er. 

Du guides sikkert hele vejen gemmen strategiprocessen og du skal ikke tænke på næste step eller hvad nu. Du får nem adgang, optimal fleksibilitet, agilitet og øget effekt af distancearbjede, så du altid kan reagere hurtigt på forandringer.

Værktøjet skaber struktur, overblik og sammenfatter arbejdet, så du kan koncentrere dig om at kvalificere indholdet. 

Skab din strategi med et bæredygtigt strategiværktøj 

MakeMyStrategy arbejder med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling og arbejder for lige og forbedret adgang til ressourcer. Ved at vælge MakeMyStrategy som strategiværktøj er du blandt andet med til at minimere CO2 udledningen og træ- og vandforbruget. Du kan læse mere om MakeMyStrategy og deres arbejde med Verdensmålene her.