Betina Bjærgager

Målrettet, fremtidsorienteret og lærende

Jeg hedder Betina Bjærgager. Jeg har arbejdet med mennesker og ledelse gennem de sidste 21 år.

Jeg har en professionsbachelor i sygepleje, og jeg har siden taget en lederuddannelse, en kommunikationsuddannelse, flere coachuddannelser og en vejlederuddannelse. Jeg åbnede min første virksomhed i 2006. Det var en webshop, som solgte økologisk børnetøj. Den blev solgt to år senere med en tilfredsstillende exit.

Udover min kernevirksomhed Protalent har jeg et ejendomsselskab, som investerer i ejendomme. Derudover driver jeg et leasingfirma sammen med min mand, hvor jeg er med på det strategiske niveau. 

Jeg investerer i startup-virksomheder og er bl.a. medlem af et professionelt investornetværk, kaldet Keystones.

Jeg har en stor passion for iværksætteri, særligt er det væksten, det at skabe noget og at komme i mål, som giver mig energi og motivation til mere.

I min hverdag har jeg en stor snitflade til ledere, ejerledere, iværksættere, startups og soloselvstændige. Jeg er god til at se virksomheders udviklings- og vækstmuligheder. Faktisk kan jeg slet ikke lade være.

Jeg har en bred erfaring med at arbejde med mennesker og har erfaring med både at udvikle og motivere dem. Jeg arbejder professionelt med at udvikle talenter, og giver dig og din virksomhed indsigt i potentialer, som endnu ikke er udnyttet.

Jeg arbejder empatisk og systematisk i lederudviklingsprocesser, altid med lederens ønsker i centrum for udviklingen.

Jeg er certificeret rådgiver i talenttesten TT38.

Jeg er drevet af at komme i mål og skabe resultater. Jeg får nemt øje på forbedringsmuligheder og nye veje, som skaber en høj kvalitet i mit arbejde og dermed i din virksomhed.

Mine egne toptalenter er Målrettet, Fremtidsorienteret og Lærende.

Jeg er sparringspartner indenfor:

Ledelse

Talenter og styrker

Konceptudvikling

Vækststrategier

Strategi og planlægning

Salg og målgrupper

Rekrutteringsprocesser

Team- og lederudvikling

Facilitator og procesleder

Samarbejdsprocesser

Arbejdsmiljø, samarbejde og kultur i teams

Systemisk coaching