Ansæt succesfuldt

Få det bedste ud af din rekruttering

”DEN ENESTE FÆLLESNÆVNER MELLEM SUCCESFULDE MENNESKER, ER EVNEN TIL AT AKTIVERE DERES TALENTER.”

STUDIE AF SUCCES, MARCUS BUCKINGHAM, 2005

On-boarding

Med udgangspunkt i den nyansattes talentprofil klarlægges den optimale måde at on-boarde den nye medarbejder på, hvilken motivationsprofil medarbejderen har, og hvilke roller og opgaver, der sikrer medarbejderens trivsel.

Undersøgelser viser, at med en strategisk on-boarding plan er den nye medarbejder on-boardet på gennemsnitlig 6 måneder, hvor ansættelser uden strategiske on-boarding forløb varer op til 2 år.

Vi hjælper med at on-boarde din nye medarbejder eller partner.

Vores on-boardning forløb er skræddersyet til den enkelte virksomhed. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Succesprofil

Opdag hvad der gør dine medarbejdere succesfuld

Har din virksomhed medarbejdere, der præsterer bedre end normen? Dine medarbejderes succes skyldes en sammensætning af flere forskellige parametre, herunder blandt andet medarbejderenes egne talenter, virksomhedens kultur og virksomhedens ledelsesform.
Når du har en succesfuld medarbejder, kan det være en fordel at lade vedkommende udarbejde en talenttest, da virksomheden herigennem kan få et indblik i hvilke talenter, der trives godt i virksomheden.

Succesprofiler giver dig indsigt i hvilke talentprofiler, der hidtil har lykkes godt i jobbet. Med en succesprofil på en succesfuld medarbejder i den aktuelle stilling kan du rekruttere efter en kandidat med lignende talentprofil. Herigennem ved du, at der er et succesfuld match mellem opgaver, kultur, ledelse og medarbejderen.

Der er flere anvendelsesmuligheder for succesprofiler.

Exitprofil

Find en erstatning til din afgående medarbejder

Det kan være svært, når en talentfuld medarbejder vælger at forlade virksomheden. Det kan være at medarbejderen har været med til at udvikle virksomheden, sin afdeling eller gjort sit team særligt effektivt. 

Når en talentfuld medarbejder forlader virksomheden, kan det synes svært at skulle erstatte vedkommende. Ikke desto mindre er det essentielt for virksomheden at finde en ny kandidat, som har flere talenter tilfælles med den afgående medarbejder.  

Ved at få udarbejdet en succesprofil på en afgående medarbejder, kan det blive nemmere for din virksomhed at finde en erstatning for din afgående medarbejder, som er tilsvarende god til sit arbejde, og som har mulighed for at skabe samme succes for virksomheden, som den tidligere medarbejder gjorde. 

Topperformerprofil

Øg din virksomheds succes med flere topperformere

Når du i din virksomhed, i din afdeling eller i dit team har en medarbejder, der performer ekstra godt, kan det i mange tilfælde være en god ide at få udarbejdet en talentprofil på vedkommende. Herigennem bliver det nemlig muligt at definere hvilke talenter der gør, at vedkommende præsterer ekstra godt i sin stilling. 

Ved at udarbejde en talentprofil på din bedst performende sælger, din bedste leder eller lignende, kan du gennem rekruttering ansætte flere medarbejdere med lignende talenter og på den måde få flere medarbejdere i din virksomhed, som kan det samme.

I diverse performanceteams er det effektivt, at teamet har mange af de samme talenter. På denne måde vil teamet kunne formå at præstere bedre. 

Begynd ansættelser med succes i dag

At ansætte med succes er en af de største udfordringer i mange virksomheder. Processen opfattes ofte som dyr, langvarig og med blandede successer. 
Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her hos Protalent, så du kan få bedre ansættelsesforløb og ikke mindst gode medarbejdere i fremtiden, der passer perfekt til den jobfunktion, du ønsker, at de skal udfylde i din organisation.