Lederudvikling

Giv din ledelse opmærksomhed gennem lederudvikling og skab succes

Lederudvikling med fokus på jeres fælles mål

Som leder møder de fleste dagligt forskelligartet problemstillinger, som de skal tage stilling til. Dette kan være alt fra udfordringer med teamsammensætning, kommunikation, visioner for virksomhedens fremtid, og det aftryk man vil sætte i verden med sin virksomhed.

Med en talentprofil fra Protalent får du hjælp til, hvordan du bruger dine og dine medarbejders spidskompetencer og udvikler dine ledere, så de kan fremme din virksomheds virke og målsætninger.

Ledelse kommer indefra 

Som leder står du til ansvar for din virksomheds succes. Din ledelsesstil kommer derfor til at afspejle sig i virksomhedens bundlinje. Er du som leder ubevidst om, hvilke af dine kompetencer, der gør dig til en god leder, kan dette ligeldes påvirke virksomhedens succesrate.

Som leder er det vigtigt at vide, at vi alle er født med lederevner. Ikke desto mindre er det ikke alle, der har den samme naturlige tilgang til disse. Oplever du problemer med at tilgå dine lederevner? Eller har du svært ved at definere, hvilken type leder du ønsker at være for dine medarbejdere, så er det vigtigt at vide, at du altid har mulighed for at videreudvikle dine nuværende kompetencer indenfor ledelse.

Dine medarbejdere definerer dig som leder

Dine medarbejdere påvirkes af din ledelsesstil. Det er derfor vigtigt, at din ledelsesstil udspringer af dine toptalenter. Som leder har du herigennem nemmere ved at motivere din medarbejdere mod de resultater, som du ønsker for virksomheden.

Din lederrolle defineres først og fremmest ud fra dine medarbejders villighed til at give dig følgeskab. Som leder er det derfor vigtigt, at du forstår den enkelte medarbejder og anvender de faktorer, som medarbejderen motiveres af i sit arbejde.

lederudvikling

begynd lederudviklingen i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at gå i gang med den næste skridt i din egen lederudvikling, eller hvis du ønsker et forløb for lederne i din virksomhed. 
Her tages der udgangspunkt i den nuværende situation og målet, som du ønsker at ramme.
Talentprofilen TT38 vil herefter blive taget i brug og være det dialogværktøj, der følger os i den videreudvikling af dig eller teamet som ledere. 

Du er altid meget velkommen til at følge med i vores arbejde på LinkedIn eller booke en uforpligtende samtale.