Jesper Bacher

Din virksomheds udvikling er min drivkraft 

Mit navn er Jesper Bacher. Jeg er oprindeligt uddannet revisor og har i mere end 23 år arbejdet som økonomichef, og sidenhen økonomidirektør, i forskellige vækstvirksomheder indenfor blandt andet mediebranchen, reklamebranchen, it-branchen, telebranchen og bilbranchen.

Sideløbende har jeg drevet forskellige selvstændige virksomheder, primært indenfor bilbranchen og konsulentbranchen. Som konsulent bistår jeg blandt andet nystartede virksomheder eller virksomheder, der ønsker at vækste, med kapitalfremskaffelse, blandt andet i min egenskab af Vækstambassadør for Vækstfonden og som aktiv i investornetværket Keystones. Jeg har i flere af de virksomheder, som jeg har arbejdet med, hjulpet med at få Vækstfonden ombord.

Jeg har en solid økonomisk baggrund, kombineret med en kommerciel indstilling til forretning. Derfor kan jeg hjælpe med alt fra at få opsat økonomisystemet korrekt fra starten, så det er muligt at følge den økonomiske udvikling løbende, til at budgettere, prognosticere og præsentere tal så eksterne interessenter, f.eks. banker og investorer, kan gennemskue forretningsmodellen og udviklingen.

Gennem tiden har jeg selv været med på gulvet, i ledelsen og i flere bestyrelser

Jeg rådgiver endvidere omkring forretningsudvikling, som gennem mange år har været en væsentlig del af mit daglige arbejde, for at vækste de virksomheder, jeg har arbejdet med. Her kan jeg bidrage med konceptudvikling, og jeg har stor erfaring med etablering af franchise-/kædekoncepter. Derudover har jeg erfaring med opkøb af konkurrerende virksomheder og klargøring af virksomheden til salg.

Jeg drives af vækst og af at kombinere en god forretningsidé med min viden om, hvordan man får den til at udvikle sig og vokse. Jeg bygger et solidt fundament, som giver basis for det rigtige afsæt, og sørger for at sikre, at det er muligt at måle, at kursen er rigtig – og at det opdages, når den ikke er! Jeg kan drive processen fra første spæde skridt og indtil målstregen krydses.

Jeg er Sparringspartner indenfor:

Økonomisk rådgivning

Budgettering

Rapportering

Udarbejdelse og gennemgang af kontrakter/aftaler/salgs- & leveringsbetingelser

Finansiering, herunder Vækstfonden

Kapitalfremskaffelse, herunder investorer

Forretningsudvikling

Vækststrategier

Konceptudvikling, herunder franchise

Due diligence og virksomhedskøb

Arbejdsmiljø, samarbejde og kultur i teams 

Salgsklargøring af virksomhed

Dannelse af bestyrelse

Bestyrelsesarbejde

(OBS! Alt ovenstående er UDEN rådgiveransvar!)