Foredrag

Protalent tilbyder foredrag til din virksomhed, dit forretningsnetværk eller din brancheorganisation

Foredrag om teamudvikling, iværksætteri og motivation

Hvad kendetegner os hver især som mennesker?

Vores foredrag er lavet til at give dig og din virksomhed ny viden på specifikke og essentielle områder. Vi skaber motivation i teamet og/eller i organisationen, som kan udvikle samarbejdet og kulturen i virksomheden.

Ved at få afholdt et foredrag for din virksomhed, dit forretningsnetværk eller din brancheorganisation hjælper du dig selv og dine interessenter med at få fokus på det, der er vigtigt for jer.

Hvert foredrag varer typisk 1-3 timer.
Foredraget tilpasses altid individuelt til jeres virksomheds ønsker.

Kerneopgaven, samarbejde og teams

Kerneopgaven kender vi – eller gør vi? Vi bidrager alle til at skabe noget større, hvorfor det indimellem er svært at få samarbejdet til at fungere. Med enkelte tiltag kan du få dit team til at performe langt bedre og opleve større trivsel og arbejdsglæde.

Dette foredrag vil have fokus på kerneopgaven i din virksomhed. Vi vil komme ind på vigtigheden af samarbejde, og på hvordan I som team kan fremme virksomhedens bundlinje.

Arbejdsmiljø og motivation: Kan vi trives uden at være motiverede?

Hvordan påvirker vi arbejdsmiljøet på vores arbejdsplads? Hvorfor påvirker vores motivation vores trivsel? Dette er to centrale punkter, som vi vil komme ind på under dette foredrag. Når vi i foredraget har fokus på arbejdsmiljø og motivation, er det for at fremme din og din virksomheds bevidsthed om dennes virkning på jeres succes som virksomhed.

Iværksættere, selvstændige, entreprenører: hvad kendetegner deres DNA og talentpakke?

Hvordan kan du sætte dine talenter i spil, så du nemt og bekvemt indtager direktørstolen i din virksomhed? Når du dyrker dine medarbejderes talenter, bliver det nemmer for din virksomhed at opnå gode resultater. Derfor har vi i dette foredrag fokus på, hvad du kan sætte dine egne og dine medarbejderes talenter i spil, så I i fællesskab kan nyde godt af en velfungerende arbejdsplads med profit på bundlinjen.