Iværksætter workshops og forløb

For dig som iværksætter med fokus på rådgivning og udvikling af dit talent

Iværksætterforløb & iværksætter workshops

Som iværksætter kan det være svært at finde strukturen i den hverdag, man befinder sig i. Med vores workshops og iværksætterforløb hjælper vi dig med at finde strukturen i din virksomhed, og giver dig rådgivning samt sparring til, hvordan du bedst muligt følger din forretningsplan.

Du kan også få hjælp til at definere din rolle som iværksætter i virksomheden gennem talentprofilen TT38. Med en talentprofil får du indsigt i dine talenter samt viden om, hvordan du bedst muligt opnår succes. Du får nemlig redskaber, der hjælper dig med at aktivere dine talenter på de rigtige tidspunkter.

Talentprofilen vil både være med, hvis du ønsker et individuelt forløb eller en workshop til en større gruppe iværksættere og startups.

Du kan læse mere om talentprofilen TT38 her.

Workshop

Hos Protalent er vi bevidste om, hvor svært det kan være at finde struktur i en dagligdag som leder, selvstændig eller iværksætter. Vi har derfor valgt at tilbyde vores kunder en række workshops, som hjælper dig med at udarbejde og udleve konkrete forretningsplaner og vækststrategier.

Talentprofil

Led dig selv eller din virksomhed til succes med indsigt i dine talenter og potentialer

Bag enhver succesfuld virksomhed står et menneske. Derfor findes nøglen til succes hos dig.

Din ledelsesstil bygger på det fundament, du har som menneske.

Mentorforløb

Som kommende, ny eller rutineret iværksætter ved du, at du indimellem vil have gavn af, at få hjælp eller et blik udefra til enten at komme i gang eller til at overkomme en barriere eller at få en plan for, hvordan du realiserer dit næste skridt.