Bag om Protalent

Teamet bag om Protalent

Betina Bjærgager og Jesper Bacher er teamet, der står bag Protalent. Vi har begge arbejdet med ledelse, organisationsudvikling, forretningsudvikling og iværksætteri i mere end 35 år tilsammen.

Vi har selv gået vejen mange gange, både i vores egne virksomheder, med partnere, som professionel investorer, konsulenter, mentorer og som strategiske sparringspartnere for selvstændige og iværksættere.

Sammen finder vi den forretningsmodel, som sikrer at virksomheden bliver en succes, øger sin vækst og udnytter skaleringsmulighederne.

Protalents mission er at hjælpe iværksættere og ejerledere til at skabe vækst og succes i deres virksomhed. Det opnås ved at arbejde strategisk med talenterne og skabe bevidsthed om lederskabet i virksomheden samt ved af anvende strategiske redskaber.

Bag enhver succesfuld virksomhed er der et menneske, og det er mennesket, som er nøglen til din succes. Når du arbejder professionelt med dine iværksættertalenter, bliver du i stand til at lede din virksomhed til det næste niveau.

Vi hjælper dig enten med konsulentbistand, workshops, mentorforløb, foredrag eller gennem faciliteringsprocesser.

Læs mere om Betina

Læs mere om Jesper

Fokus på dig, din virksomhed og dine mål

Det har altid lagt os meget på at sinde at skabe de rette betingelser for, at talenterne hos hver enkelt iværksætter, medarbejder, leder eller ejerleder har kunne få de optimale betingelser for at klare sig bedst muligt. Derfor har det også længe været en stor drøm at skabe Protalent. 

Derfor er vores fokus også dig som person, dine mål som leder eller iværksætter og dine mål for virksomheden. Igennem dette fokus kan vi dig og/eller dit team den faglighed og erfaring, som I kan benytte i jeres hverdag til at opnå de ønskede resultater.